Yum-Yum bløde karameller – medarbejder på arbejdet skal da score sig en firmagave med bornholmske karameller

Mennesker er ik ens, og dét som præsenterer lyksaglighed for mig i min hverdag, er ej uvægerligt dét samme, som for andre mennesker. & den kendsgerning tror jeg er fundamentalt at genkalde sig, når vi stilles ansigt til ansigt med folk, der ikke deler vores livsværdier. Lige så længe, jeg kan erindre har jeg elsket studiet af folk, og deres forskellige måder at begribe verden på.

I vores store familie er vi ekstremt mange forretningsdrivende. Os alle holder af at være vores egen chef. For os alle er det et kolossalt mirakel at være i stand til at starte en virksomhed op fra bunden, & se forretningen udvikle sig. Vores gamle legekammerat styrede sin egen butik, som videresolgte udestuer, foldedøre » www.win-door.dk/vinduer-og-dore/folde-og-skydedore/foldedore,, pvc vinduer, terrasseoverdækninger » www.win-door.dk/terrasseoverdaekning,, udendørs skydedøre & plastdøre » www.win-door.dk/vinduer-og-dore/plastdore,. Som lille barn husker jeg med vished, hvordan jeg spenderede flere eftermiddage på at komme i hans forretning.

Jeg synes, at det var begivenhedsrigt at analysere samtlige af de forskellige kærestepar, der opsøgte forretningen. Efter at jeg har spenderet flere dage i hans gesjæft, der forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, fattede jeg, at der findes mange forskellige forestillinger om det mest givende liv. På grund af min barndomstid, hvor jeg på egen hånd gloede på personernes valg af f.eks. udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, begribede jeg, at vores konsumtion afspejler vores anskuelser.

Virksomheden besad et stort udvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre plus plastdøre. Hvilket resulterede i, at langt hovedparten af alle kunder brugte adskillige timer i gesjæften, for at vælge akkurat de køb, familierne havde behov for… Jeg kunne af den grund også spendere adskillige minutter på at digte anekdoter om de mange personer, og gætte på, hvorledes de var som mennesker inderst inde! & således blev min optagethed af forbrugsmønstre grundlagt.