Vores nabo har fået et dejligt trædrivhus – undertegnede drømmer også om at have mig en form for pavillon

I flere år har undertegnede drømt om at anskaffe én havepavillon - shpavilloner.dk/havepavillon – , & i denne uge har kæresten sagt ok. Så nu er jeg altså nødt til at starte shoppestop og afholde mig fra søgningen efter lækkert fint kluns til børnene. Når jeg bare dækker udgifterne selv, vil han gerne give en hånd med at bygge det. Han mener, en pavillon - shpavilloner.dk – er for feminin. Jeg har så set mig lun på et trædrivhus - shpavilloner.dk/traedrivhus – som alternativ, men han udbrød, at drivhuset er akurat lige så pyntet som en havepavillon. Med det i mente er han sgu ganske tung at danse med.

Jo altså, jeg kan lige se en havepavillon pynte ude i haven. Den kan være placeret tæt på midten i haven, og undertegnede ser frem til at have flere potter og begynde at forspire i de lune hjørner. Og jeg – og mine veninder – vil have mulighed for at nyde den kop earl grey og læse haveblade, i mens jeg kan have naturen akurat uden for havens pavillon.

Havepavillon eller trædrivhus?

Jeg har set på både trædrivhus og havepavillon og har en smule svært ved at kunne se forskellene på de to slags. Jeg kan læse om gavnen ved et drivhus af træ ja dem er jeg med på. Men altså… den tydelige gavn ved at vælge havepavillon eller trædrivhus har jeg og manden ikke fanget.

Både havepavillon og trædrivhus kan males, begge giver god plads hvor der kan være en smule træmøbler og blomsterpotter og de to muliggør begge mig hygge inde og have fornemmelsen af at du er udenfor: Og det er jo dét, jeg går og ønsker mig. Det kan være, at en pavillon er lidt større i størrelsen end et stk. trædrivhus? Måske er det udgifterne, som det kommer an på. For det bliver hårdt at spare op – det kan jeg allerede fornemme.