Vores datter på fodbold efterskole

Til efterårssemestret skal vores næsten-voksne datter på fodbold efterskole! Vi er alle ved at gå ud af vores gode skind af bare spænding, men jeg må alligevel ærligt sige, at dét også bliver trist…! Hun er 1. barn, som forlader skuden, & vi skal af den årsag vænne os til at være én mindre derhjemme! Det har ovenud længe været hendes ønske at gå på fodbold efterskole, fordi hun holder af fodbold. Hun har i sinde at kunne blive virkelig meget bedre ved at deltage i meget efterskole fodbold, af den grund, at hun besidder en drøm om at spille fodbold på et professionelt plan. Vi har således valgt hendes kommende efterskole ud fra det kriterium, at det var en fodbold efterskole, som formåede at tilbyde dygtigt efterskole fodbold. Og selvfølgelig var det en fodboldefterskole, som er anerkendt for lige netop fodbold-træning!

Det føles som atten år siden… & nu er der pludselig ikke specielt mange timer til, at hun for et lille år skal bo et andet sted end hjemme… Så vi alle sammen har i grunden haft tid til at vænne os til tanken, men jeg synes dog alligevel, at det bliver mærkværdigt ik´ at kysse hende godmorgen… Men samtidig er jeg jo absolut ovenud ekstatisk på hendes vegne, jeg er virkelig ikke usikker på, at hun får et fedt ophold på fodboldefterskole. Jeg gik jo selv på en fodboldefterskole, da jeg var på hendes alder, & jeg havde et fortrinligt skoleår… Mit år på fodbold efterskole er absolut et år, jeg dagligt tænker tilbage på… Så jeg arbejder ofte på at huske Kristine på, at hun skal huske at sætte pris på efterskoleopholdet, mens hun er der, for før hun får set sig om, er efterskoleåret omme… Jeg husker tydeligt, at jeg synes, at vores år gik fantastisk hurtigt. Jeg er stolt af, at hun tager sin fodbold seriøst, så naturligvis skal hun spille så meget efterskole fodbold som muligt. Men dog skal hun være bevidst om at nyde det det sociale samvær også!

Hendes kommende fodbold efterskole er Halstedhus – og vi tror alle det er et super godt valg.