Vi har førhen oplevet ufrivillig abort og ønsker derfor en habil gynækolog klinik Fyn, for ensempel speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn , http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn, – evt. gynækolog Niels Lund , http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/,

Jeg er gravid men det har virkelig været en turbulen proces, så derfor overvejer jeg at tage til en gynækolog klinik Fyn til flere scanninger. Fra min mand og jeg først undlod præventionen gik der langt over 1,5 år hvor der ikke skete noget, og den praktiserende læge var derfor lige ved at henvise os til speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. På det tidspunkt søgte jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og læste blandt andet om gynækolog Niels Lund hvilket er en gynækologklinik i omegnen af, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Vi blev gravide og alle grublerierne om sædkvalitet og ægløsning blev skubbet væk af glæden en ufrivillig abort. Jeg og min mand prøvede ikke at blive slået fuldstændigt ud, men det var en tid, præget af fortvivlelse og smerte over vores tabte baby, som vi havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Nu ti måneder efter er jeg så gravid igen. Vores praktiserende læge mener, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje på mig, så lægen vil visitere undertegnede hen til en speciallæge klinik Fyn. Vi har også researchet lidt telefonbogen og har igen faldet over blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg bliver glad ved idéen om at være ved en klinik som f.eks gynækolog Niels Lund og blive fulgt nøje og få tilbudt ekstra scanninger, så vi kan få mere tryghed i graviditeten, og speciallægerne kan støtte, såfremt der endnu en gang sker komplikationer. Jeg tror at tilføjet beroligelse af sig selv kan være godt.