Vedr. miljøvenlighed, huskøb og rumvarmeanlæg, naturvarmeanlæg eller solvarmeanlæg

Manden og jeg tjekker mulighederne for naturvarmeanlæg, rumvarmeanlæg eller solvarmeanlæg, mens at vi har gang i hussøgningen. Undertegnede har ik’ et særlig indsigt i solvarmeanlæg, naturvarmeanlæg og rumvarmeanlæg eller eventuelle ulemper ved forskellig naturvarme.

Manden researchede lidt på området for naturvarmeanlæg, rumvarmeanlæg og solvarmeanlæg, men hvad han fandt frem til, har jeg ikke hundrede % fået på plads. Han forklarede, hvordan sådan et rumvarmeanlæg virker via solfanger. Men gør et solvarmeanlæg ikk’ det? Og er naturvarme og naturvarmeanlæg en generel benævnelse for rumvarmeanlæg og solvarmeanlæg og lignende anlæg på jordvarme eller solvarme eller noget helt andet? Lidt google må jeg nok igang med.

Uanset selektionen af solvarmeanlæg, naturvarmeanlæg eller rumvarmeanlæg vil vi absolut gøre miljøet en tjeneste og mindske udgifterne til varme. Hvis vi er så heldige, så er der et eksisterende anlæg, når vi køber det. Hvis det sker er beslutningen om valg af solvarmeanlæg, naturvarmeanlæg eller rumvarmeanlæg fastsat på forhånd og mig og min mand behøver ikke at finde ud af alt muligt med priser, installation, regler og lignende.