Ved hjælp af specialrengøring samt kompetence sikrer vores firma dig, at dit dødsbo ryddes optimalt

Er du i den horrible situation, at den sidste af dine forældre er død plus er blevet efterladt deres bolig overfyldt med en hel del efterladte møbler? I den situation er du tit alt for presset til at få orden på deres forladte dødsbo, især de 1000 genstande, de gamle har fået fat i under deres lange liv. Nogle ejendele, du selv foretrækker at eje, eller som de afdøde har valgt skal foræres til nogle andre, findes der helt sikkert, men de tilbageblivende ting ønsker du at sælge. Denne virksomhed har en perfekt udvej – anvendende denne virksomhed kan dødsboer ryddes, plus vi tilbyder desuden specialrengøring oveni.

Idet dødsboer ryddes, bliver indboet givet til arvinger og sælges på auktion, så du behøver af den grund ikke bekymre dig om andet udover at lade os vide, hvornår vores virksomhed kan gå i gang. Efter vores specialrengøring bør du føle dig overbevist om, at der næppe er en eneste nullermand i huset, plus vores virksomhed sørger for, at dødsboet bliver helt perfekt til andre indflyttere.

At du også skal rode med at afslutte deres ydelser og rydde deres hus, forekommer det væsentligt at situationen ikke bliver forværret af, i det tilfælde at man netop har mistet en person, som stod en nær. Lad os lave det triste oprydningsarbejde, som skal gøres idet dødsboer ryddes, så du i stedet for kan sørge i fred.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>