Væsentligt er det at have net på en havetrampolin

Jeg købte i mandags en havetrampolin, der var en gave til min datter, fordi hun havde fødselsdag. Min datter er gymnast, og hun har i flere måneder ønsket sig en havetrampolin, og på grund af at hun så godt kunne tænke sig den, anskaffede jeg den til hende som fødselsdagsgave. Jeg vil gøre alting for at glæde min datter!

Der var trampoliner i mange divergerende størrelser, men jeg købte den største størrelse trampolin - www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx – , forretningen havde, så min datter har plads til at øve spring på den. Den trampolin, som jeg anskaffede, koster utrolig mange penge, dog har jeg sparet op til min datters fødselsdagsgave i noget tid, og derfor havde jeg heldigvis råd til trampolinen. Dog kostede det flere penge at få en havetrampolin med et net rundt om, men hellere det, end at min datter skvatter ned og slår sig. Det er ubetænksomt at erhverve trampoliner uden sikkerhedsnet til særligt yngre børn, mener jeg. Min datter er utrolig glad over sin nye trampolin, og derfor hopper hun foruden øver sine spring på trampolinen hver eneste dag. En stor del venner har hun derforuden haft besøg af, der har prøvet trampolinen, og min datter og vennerne har det ganske sjovt sammen, idet de hopper. Jeg synes helt klart, at trampolinen har været det hele værd, og jeg kan godt rekommandere den til andre fædre foruden mødre, der har børn, som gerne vil have en trampolin i fødselsdagsgave.