Vær ik i tvivl, det er ej særlig svært at opstøve en god efterskole på Fyn!

Efter familiens campingtur i juli sender min dejlige mand og jeg vores yngste datter af sted på en god efterskole, en god boglig efterskole!! Hele min familie er helt rundt på gulvet, fordi vi er så spændte, ik’ mindst det kære lille barn, som for allerførste gang skal klare sig uden mor og far…! Vi alle sammen har spenderet ekseptionelt langt tid på at nå til den endelig afgørelse omkring, hvilken skole, vi skulle spendere penge på. Der findes så ovenud mange populære efterskoler, & det var overdrevent vanskeligt at vurdere hvilken der matchede os bedst…!! Hver gang min ægtefælle & jeg kom til at tale med naboer eller andet godtfolk, spurgte vi erfaringer med populære efterskoler, men hver gang fik vi komplet nye svar… Jeg må virkelig bare sige, efter det vi har udstået på det seneste, er jeg slet ik usikker på, at der eksisterer helt ekseptionelt mange fortrinlige efterskoler i Dk… Det blev jo tydeligt, at det svære slet ik var at finde frem til en god efterskole, ej heller en boglig efterskole, men derimod at udpege kun 1 ud af det kolossale udbud… På grund af dette havde vi alle sammen ovenud mange sleepless nights!

Min bedre halvdel og min datter tog den beslutning at besøge de tretten mest populære efterskoler! Men naturligvis udelukkende dem af alle de populære efterskoler, som også vi og vores datter var imponeret af! Under disse her visitter prøvede jeg fantastisk meget at være temmelig passiv. Jeg ønskede inderligt, at det skulle være vores rolling, og vores lille pus alene, som skulle tage stilling til, på hvilken efter-skole hun ønskede at bruge et helt år af sit ungdoms-liv. Fra dag ét havde vi alle været fuldkommen enige om, at en god efterskole i vores optik betød en boglig efterskole… Det vil sige, at vi var enige om, at den skole min datter skulle på, SKULLE kunne tilbyde en super skarp faglig undervisning. Det var afgørende for os alle sammen, at hendes efterskoleophold naturligvis blev en dejlig social oplevelse, men i lige så høj grad skulle et år på efterskole ruste hende til at begå sig over middel i det videre udd.-system… Vi fandt frem til en ekstremt boglig efterskole, som også er en af de mest populære efterskoler i hele det ganske land, hvilket jo ikke siger så lidt.