Utallige varierende kondomer

Jeg skulle erhverve noget sexlegetøj, nyt lingeri - www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html – & kondomer - www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html – til mig og min fyr, og på grund af det var jeg inde i en sexshop - www.amoro.dk/shop/frontpage.html – her i fredags. Jeg vil gerne give ham en overraskelse ved brug af sexet lingeri foruden sexlegetøj, på grund af at vi har fem-års-dag. Kondomer anskaffede jeg tillige, dog var det til glæde for mig. Den sexshop, som jeg var i, var i besiddelse af et kæmpe udvalg inden for sexlegetøj plus alt muligt andet. De var indehavere af en masse forskelligt lingeri, så det var svært at bestemme mig, særligt af den årsag at jeg var nødsaget til at købe noget, som min fyr ville kunne lide, men samtidig mig selv. Sexshoppen havde også talrige varierende kondomer, fx nogle, som havde smag. Efter min mening var det en udmærket sexshop, på grund af at de havde så stort et udvalg, og pga. at det var en ordentlig butik, der havde ordentlige prøverum.

Jeg glæder mig ganske meget til overraskelsen til min fyr i aften med mit spritnye, sexede lingeri & det sexlegetøj, jeg købte. Jeg glæder mig samtidig til at anvende mine nye kondomer, på grund af at jeg anskaffede nogle, som havde riller, og jeg vil gerne have, det føles dejligt.

Kunne du også tænke dig at overraske kæresten, så vil jeg helt klart rekommandere den sexshop, som jeg var inde i. Jeg kunne faktisk sagtens finde på at gå derind igen en dag og købe et sexet kostume.