Undertegnede har ikke nogen stor kendskab til CNC, servodrive og PLC

Min nuværende filejs arbejder PLC {http://www.proconsult.as/butik-komponentsalg/plc}, servodrive {http://www.proconsult.as/motorstyringer-reparation/mitsubishi-motorstyringer} og CNC {http://www.proconsult.as/service/cnc-service}. Tænker I læsere også, hvad dælen er PLC, servodrive og CNC? Sådan reagerede jeg, dengang da han først berettede om sit arbejde.

Servodrive havde undertegnede ik vidst noget om tidligere. Servo er noget i bilmotorer, men servodrive siger mig ikk noget. CNC hmm. Det kunne lyde en smule lige som en amerikansk tv-kanal. Jeg mener CNC ku’ være konkurrerende med CNN, synes I ikke? Eller måske står CNC for computergenererede nøddesnudebiller i Creta. Grin. Og PLC giver mig tanker om PVC, som der helst ikke må være til f.eks. vintertj, da PVC kan være skadeligt. PLC har undertegnede dog ikk kendt til. Hvad med jer? PLC for palæstinensiske latterfrø eller lions club, som kunne være en klub for basket eller hockey eller people lamb computer.

Jeg og Johnny taler faktisk sjældent omkring arbejdsopgaver, når vi hænger ud. Vi sludrer hellere om hverdagting som god mad, politik og film. Derfor forstår bloggeren her ikk møj om CNC, PLC og servodrive, så så fremt I læsere går efter at høre noget mere omkring CNC, servodrive og PLC, så det er ik undertegnede I skal spørge, så fremt man vil lære om servodrive, PLC og CNC.