Undertegnede glæder sig helt vildt majet til at tage på musikefterskole/sportsefterskole. Jeg var også ved at beslutte mig for international efterskole

Jeg er overdrevent frejdig og glad alt sammen fordi jeg om få uger starter på et år på efterskoleophold. Hurra. Længe har et år på efterskole været mit ønske, og forleden opstøvede jeg i samarbejde med mine forældre den bedste efterskole. Jeg overvejede, hvorvidt jeg burde beslutte mig for musikefterskole, sportsefterskole eller international efterskole. Min hjerteveninde vil drage på international efterskole, så jeg overvejede, om jeg ville gå efter den samme som hende. Men i de her dage fandt jeg den efterskole, som både er sportsefterskole samt musikefterskole, & som tilbyder ture til europa oginternational fag, hvilket lugter lidt af et styks international efterskole.

Undertegnede har følt mig i tvivlforvirret, hvorvidt jeg havde mod til at drage af sted på en international efterskole væk fra mine forældre, veninder og min lillebror. Der her er sandsynligvis en perfekt konsekvens og jeg glæder mig bare enormt meget til at have første skoledag og komme på såvel sportsefterskole & musikefterskole. Utålmodige jeg går og tripper efter at se skolen plus træffe min nye værelsesmakker og høre hende, om hun har valgt musikefterskole + sportsefterskole eller måske såvel sportsefterskole plus musikefterskole netop som undertegnede. Ligesom jeg glæder mig til maden, sporten og musikken og festerne.

Kamma begynder på international efterskole i London i mens at udnertegnede tager på sportsefterskole plus musikefterskole. trist ved at skulle undvære hende, men vi kan heldigvis skype + tillige forfatte håndskrevne postkort over vandet mellem international efterskole og min musikefterskole og sportsefterskole. ved at skulle være uden hjerteveninden, men heldigvis kan vi chatte på webcam & måske udveksle gammeldags breve over vandet mellem international efterskole og min musikefterskole/sportsefterskole.

Undertegnede har følt mig konfus, hvorvidt jeg havde mod til at drage af sted på en international efterskole langt fra mine andre veninder, min lillebror og mine forældre. Men det her er en optimal løsning og jeg glæder mig bare enormt meget til at starte og komme på såvel sportsefterskole & musikefterskole. Stakkels mig er utålmodig efter at se skolen & sige dav til min nye roomie og høre, om hun har valgt musikefterskole og sportsefterskole eller måske såvel sportsefterskole samt musikefterskole som undertegnede. Desuden glæder jeg mig til maden, festerne og musikken og sporten.

Vi ses jeg giver lyd fra mig sidder jeg på den spændende musikefterskole/sportsefterskole, i mens hjerteveninden er på international efterskole. Det er vildt at tænke på.