Udd. eller arb. med værktøjsmaskiner, elektronik fejlsøgning og maskin reparation

Såfremt du er ejer af en 30’er villa, er du helt sikkert bekendt med fornemmelsen af uro, dersom man betænker, hvilke horrible uheld som kan ødelægge ens bygning. Ildebrand plus jordrystelser hører til blandt de mest grusomme katastrofer, men fugt bliver jo en blandt de mest hyppige grunde til, at bygninger tilintetgøres. Under en alvorlig snestorm blev de klar over, at der rendte vand ind i huset i så enorme bunker, således at deres interiør blev helt destrueret: det værste hændte jo desværre for min broder forrige år! At det var taget, som med det samme savnede tagrenovering Sjælland, fandt de ud af. Min kollega blev klar over, at det hændte af den årsag at de ikke fik udført den normale tagrens Sjælland, at beskadigelsen blev så alvorlig. At begynde på den helt store tagrenovering Sjælland, var ulykkeligvis den eneste ting, de kunne foretage sig.

Vi bestemte fluks at booke en undersøgelse af vores hustag, dengang vi hørte om deres ulyksalige situation, fordi vi har nu ikke været specielt gode til at bestille tagmaling Sjælland regelmæssigt. Xperterne, som inspicerede hustaget, berettede, at der var et par huller, der skulle lappes straks brugende en overstrygning Sjælland. Denne metode bliver samtidig en del billigere end en hel tagrenovering Sjælland, samt en overstrygning Sjælland bliver en god måde at fikse taghuller. At booke tagrens Sjælland og tagmaling Sjælland til vores hustag efter 5 sæsoner, sådan at vi kan forlænge holdbarheden, må vi faktisk erindre fremover!

At vores kollegas katastrofe blev til vores redning, er ikke komplet forkert, fordi uden deres skade ville vi næppe have foretaget overstrygning Sjælland til vores eget hustag. Det kunne måske have været vores bygning, som blev oversvømmet fordi vi ikke havde foretaget tagmaling Sjælland, foruden denne overstrygelse Sjælland.