Uanset om man er til speed eller afslappende overfarter, er 1 påhængsmotor et førsteklasses indfald

Så snart det atter begynder at blive lunt, og sommermånederne melder deres ankomst, bliver det for en del menneskers vedkommende sæson for sejlture. Lige meget hvad enten det er fart og spænding i en super hurtig højfartsbåd, som er dit foretrukne valg, el. om det er 1 fredfyldt sejltur i en lillebitte jolle, er det enormt hyggespredende at indtage solskinsvejret til søs.

Netop derfor tyr mange til 1 påhængsmotor, og det er en strålende idé. Med 1 påhængsmotor undgår man jo at være nødt til at gøre det hårde hyr selv. Du kan blot læne dig tilbage & nyde det fantastiske vejr, mens motoren styrer båden fremad.

Hvilken type af påhængsmotor, du skal have, afhænger af den måde, på hvilken du bruger robåden. Kan du lide betragtelig fart? Hvis ja, bør du købe en stor og kraftfuld påhængsmotor, der kan skyde dig frem igennem bølgeslagene med flyvende hastighed! Er du til gengæld mere til en rolig tur? Hvis ja, er det en lille påhængsmotor, du skal investere i.

1 er i hvert fald helt sikkert, og dét er, at både volumiøse og beskedne sejlbåde har glæde af 1 påhængsmotor – og det har du ligeledes. M. en sådan er turen nemlig betragteligt lettere, & det kan da kun ses som en god ting! Faktisk er det fornuftigt allerede på denne tid af året at starte med at kigge på en påhængsmotor. Til sommer bliver der jo rift om dem, & det må godt nok være en skam at være for sent på den.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>