Tyroler kostume – min veninde og festglade mig har valgt tyrolertøj til en snart aktuelt ferie

Venindens og min ferie er på rette plads. Jeg har haft lange arbejdsuger her på det sidste, så en solid fest med tyrolertøj med tyroler kostume bli’r rigtig skægt. Os veninder tuller sikkert en smule omkring i nærområdet efter festen.

Om 13 dage er jeg og bedsteveninden inviteret af sted til tyrolerfest proppet med fest, god stemning, øl og sang. I den forbindelse har jeg og hende derfor købt tyrolertøj. Påfundet til at vælge tyroler kostume til morskaben var min venindes. Julie kendte et sted der tilbyder tyroler kostumer, der minder en del om solidt tyrolertøj. Selv havde jeg sikkert ikke kommet på mere end kanske at lave Heidi-fletninger eller måske gøre mig tanker om min kjoles farver.

Jeg er en smule opstemt over det nye tyrolertøj. til tyroler kostume har jeg købt den sødeste blå, hvide og røde kjole med kombination af stort skørt og stram overdel. Totalt hot faktisk. Det nyindkøbte tyroler kostume leder mine tanker hen på en laber variant af en kjole i Snehvides garderobe. Snehvides tøj har jeg trods ikke førhen forbundet med tyrolertøj. Fin og sexet som en folke-agtig dragt.