Svanger og brug for at være tjekket ekstra hos gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn , xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart, – eventuelt gynækolog Niels Lund , xn--gynkolog-fyn-8cb.dk,

Min mand og jeg er gravide men forløbet har været ustadigt, så derfor har jeg tænkt på at gå hos en gynækolog klinik Fyn til yderligere tjek. Fra manden jeg jeg først droppede p-pillerne gik der lidt mere end 1,5 år hvor vi testede negativ, og den praktiserende læge var derfor lige begyndt at foreslå at råde os til speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. På det tidspunkt søgte vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og faldt blandt andet over gynækolog Niels Lund hvilket er en praksisklinik nær, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Vi blev gravide og alle ængstelsen om ægløsning og sædkvalitet fortrak for glæde en spontan abort. Jeg og min mand prøvede ikke at blive slået fuldstændigt omkuld, men det var en tid, hvor vi begge to var kede af det og i elendighed over vores tabte barn, som Silas og jeg havde drømt om så længe.

Visitation til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år senere er jeg så med bebs igen. Lægen har forklaret, at der skal holdes særligt øje på mig, så hans kollega henviser mig hen til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har selv søgt lidt den gamle telefonbog og har igen lagt mærke til blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg ønsker at komme ved en gynækologklinik som for eksempel gynækolog Niels Lund og få yderligere scanninger og blive holdt øje med, så jeg kan blive tryg i svangerskabet, og speciallægerne griber ind, hvis der kommer komplikationer igen. Jeg er sikre på at sådan en tilføjet beroligelse af sig selv kan være gavnligt.