Stop med revner ved brug af iphone 6 panserglas/panzerglass iphone 6 plus og panzerglass iphone 5s

Min veninde & jeg er lige kommet retur fra skøn hyggeshopping, og en af de forbløffende indkøb hun og jeg valgte var hhv iphone 6 panserglas/panzerglass iphone 6 - http://pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass, plus til min tlf og panzerglass iphone 5s til min venindes. Det var bestemt ik noget, hende og jeg havde kendskab til i forvejen mobilforretningen. Men det er jo totalt ræsonnabelt med panzerglass iphone 6 plus, panzerglass iphone 5s og iphone 6 panserglas, så vi ikke igen er nødsaget til at spendere penge på nyt skærmglas – ved I, at den reparation er vildt bekosteligt. Det koster mere end vi betaler for et par plateaus. Så panzerglass iphone 6 plus/iphone 6 panserglas & panzerglass iphone 5s til et par 100 kr virker som et styks fornuftsbetonet handel.

Da vi sad med vores panzerglass iphone 6 plus/iphone 6 panserglas samt panzerglass iphone 5s valgte jeg og hende at gå på Byens Cafe hvor vi spiste spaghetti. I mens hende og jeg hang ud der mødte vi Rosa, og så måtte vi vise vores nye panzerglass iphone 6 plus/iphone 6 panserglas & panzerglass iphone 5s og vurdere, hvorvidt veninden kunne kende forskellen. Men iphone 6 panserglas, panzerglass iphone 6 plus og panzerglass iphone 5s ser ret usynligt ud, så derfor måtte vi fortælle om indkøbet. Voes tilkomne var så vidt jeg forstod imponerende forvisset og frøkenen har nu som os i tanke at et fremfinde iphone 6 panserglas, panzerglass iphone 6 plus samt panzerglass iphone 5s til sig selv og hendes god veninde.