Stolthed bukker under og hermed får jeg specielt fremstillet nye hørreapparater

Det spirede med, at gamle jeg vurderede at dem på nyhederne og Hammerslag slet og ret snakkede så grøddet. Senere hen blev min mand vred over, at undertegnede ofte ikke besvarede, hvis manden sludrede til mig ovre fra badeværelset eller henne fra dagligstuen. Jeg begyndte først at lade som ingenting, meeen undertegnede er jo klar over, at lillemor her bør anskaffe mig et stk høreapparat » https://dk.hearing.siemens.com/,. & gud ske tak og lov er høreapparater i dag virkelig petite.

Det er 3 år siden, at Edith anskaffede høreapparater, og nu vil hun jo ik være det foruden. Jeg er spændt på at starte at gå med høreapparat. Undertegnede har hørt hvordan lyd ændrer sig, men mine bekendte som bruger høreapparater kan ik rigtig konkretisere for mig, hvordan tilværelsen med høreapparat kommer til at være. Det skal jeg ganske selv leve med . Mor fortalte engang, at hun ofte glemte hendes høreapparat helt og aldeles og det er sket at hun har fortrænget at tage høreapparatet ud inden hun skulle bade ved Bellevue. Haha sikke en historie.

Lillemor her ævlede i starten med min læge, som foretog lidt tests hvorefter hun henviste moi videre til en klinik. Og i dag hvor undertegnede er klar til idéen om, hvordan jeg bliver en af dem, der må til at anvende høreapparater, så glæder jeg mig til at få min hørelse tilbage med sådan et smart høreapparat.

Min læge siger at lillemor her får en super binaural oplevelse med at høre med