Står du og har brug for fedtpumpe, dieselslange, oliepumpe eller fedtpresser? Få det hos en autoriseret forhandler

Find dieselslange i solid kvalitet

Hovedparten af forhandlere leverer slangeruller, og de kan anvendes til flynde væsker som fx vand, fedtstoffer, diesel mm. En dieselslange kan anvendes af værksteder, tankstationer, garager mfl.

Brug for en fedtpresser af højeste kvalitet

Også for professionelle kan køb værktøj og udstyr være besværligt. Søg rådgivning hos en kvalificeret leverandør, som kan give dig udstyr af høj kvalitet. Så kan du fx skaffe støtte til valg af en batteri- eller hånd fedtpresser. Noget, der er værd at overveje ved en fedtpresser med batteri er, at den letter arbejdet betydeligt. Men i nogle tilfælde er en håndbetjent fedtpresser at foretrække, så få hjælp, hvis du er usikker.

Skal du bruge for fedtpumpe?

Brug for ny fedtpumpe til eksempelvis at smøre enkeltdele på cyklen eller bilen? Jeg bruger en fedtpumpe til at sprøjte fedt ind omkring cykelpedalen uden behov for at skille den i stykker. Dette gør jeg ofte så jeg holder pedalerne i form i regn og rusk. Når jeg er på arbejde anvender jeg derimod en fedtpumpe til at smøre maskinerne.

Køb den rigtige oliepumpe

Hvis du skal vælge en oliepumpe, må du både vælge mellem eldrevne og håndpumper og pumper, der er afstem til forskellige størrelser tromler. Er du forvirret, så ring til en professionel leverandør og få afklaring, så du køber dig den bedste pumpe.