Søndag formiddag skal forbedres vha nyindkøbt havehegn i form af en sammenkobling af afskærmende lydhegn og naturligt raftehegn

At leve uden lydhegn har længe gået mig på. For jeg bor ved et styks rimelig trafikeret gade og jeg er bare så forstyrret over i tide og utide at blive vækket af støj fra lastbiler og busser tidligt . Så det er tid til et lydhegn. Bortset fra sådanne nogle støjværn er monteret langs store veje, så har jeg ikk før kendt til lydhegn. Men som grundejer kan du klart ok nemt skaffe sig den slags havehegn med lydhegn. Det bliver årets bedste køb.

Et lydhegn udformet et raftehegn, er sådan noget, jeg vælger mig. Dét look mener jeg ligner et naturligt og rustikt havehegn, der falder rigtig godt til husets look med en have i landidyl. Sådan et lydhegn kommer i en hvis højde så jeg & tøserne kan omgå panoramaudsigten til al trafikken. På samme tid ser raftehegnet flot ud med træet. Vi bli’r henført over vores nye havehegn, tøserne og mig .

Jeg vil placere flere stauder nær ved havens spritnye havehegn. Havens træer kan desuden skygge for vores dugfriske raftehegn. Spændte mig glæder mig til dét lydhegn og forhåbentligt at kunne have weekendmorgener hvor der ikke er trafiklarm. Lydhegn det bli’r godt. Så projekt havehegn begynder med eftersøgning af en sammenkobling af lydhegn og raftehegn her fra i aften. Så kan jeg måske påbegynde projektet fra om 2-3 dage.

.