Sommerstemning med praktisk hyndeboks, hynder til havestole og dækstol

Vores havestole » http://www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=3, må siges at være trætte og ældgamle og jeg vurderer, at der med de havestole samtidig bør finde nye hynder til havestole » http://www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=11,. Jeg elsker at shoppe ting og sager til hjemmet, og mit følgende køb vil være diverse ting til vores terrasse som eksempelvis et par havestole + hynder til havestole, en hyndeboks » http://www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=27, og dækstol.

Vi savner nogle lækre havestole, så vi og vores venner bestemt kan nyde hyggelige måltider udendøre. De få havestole vi har er bare de tarvelige plastmodeller, men vi har her for tiden råd til at investere i et par mere luksuriøse og holdbare havestole. Endvidere kunne jeg godt tænke mig et styks teak teak dækstol, hvor jeg kan hænge ud og læse damebladene og sole mig. Et eksempel på hverdagsluksus.

Sandsynligvis er en halvdyr hyndeboks ik uundværligt. Det tænker min kæreste bestemt. Haha. Man ham min kæreste kommer nok til at glæde sig over sådan en hyndeboks hvor han kan gøre af vores dyre hynder til havestole, og dermed ikke behøver at gå med hynder til havestole mellem vores bryggers og terrasse. Når vi er færdige, så er det lækkert med en hyndeboks.

Mangler I også en hyndeboks, havestole + hynder til havestole eller en dækstol? Det bliver herligt at opgradere vores terrasse og sidde bedre i solide og flotte havestole end vi gør nu i vores arvede stole.