Som nyuddannet må arbejde hos firma der forhandler dyser, fladstråledyse, dyseberegner og fuldkegledyse

Nyuddannede mig har efter lang tids jobsøgen opnået et fast arbejde på fuldtid. Arbejdspladsen sælger dyser, fladstråledyse » mt-spray.dk/sproejtedyser/fladstraaledyse,, fuldkegledyse » mt-spray.dk/sproejtedyser/fuldkegledyse, og dyseberegner [mt-spray.dk/sprayware/spray-coverage-calculator] til bilvaske, produktionsvirksomheder og industri som kører med filtervask, kassevask eller støvbekæmpelse. Ik ligefrem egos kompetencefelt – jeg har sandelig forfattet kandidatopgave omkring virksomheders interpersonelle kommunikation, mens undertegnede gennemførte cand merc comm på RUC. Men altså et arbejde et et arbejde, jeg har fået hjælpsomme kolegaer og desuden får heldige mig lov til at arbejde med nyhedsbreve, hjemmeside og direct mails + tekster om dyser, dyseberegner, fuldkegledyse og fladstråledyse, som jeg i hast gør mig forstår mere og mere.

At jeg skulle forfatte om fladstråledyse, dyser, dyseberegner og fuldkegledyse, troede jeg ikke da undertegnede blev færdig med uddannelsen. Men at have arbejde hos én af landets mest betydningsfulde producenter af dyser, fladstråledyse, dyseberegner og fuldkegledyse og at kende, at kunderne får sig nogle virkelig gode, solide dyser, giver en stolthed. Virksomhedens varer er som de skal være, så med mig som ansat må deres dyseberegner, fuldkegledyse, dyser og fladstråledyse omtales.

Efter 7-8 dage kender jeg, hvordan fladstråledyse, fuldkegledyse, dyser og dyseberegner er anvendelige når det kommer til vask af transportbånd, skylning af diverse emner, gasvaskning og bilvask. Undertegnede blivere klogere på dyser, fuldkegledyse, fladstråledyse og dyseberegner fra dag til dag ligesom jeg samarbejder godt iblandt kolegaerne og at arbejdspladsen har fleksible arbejdstider. Så jeg tror at det ka’ gå hen og blive mit spritnye drømmearbejde at markedsføre vedrørende fuldkegledyse, fladstråledyse, dyseberegner og dyser, og få det til at sælge.