Skønt børnetøj designet af Petit by Sofie Schnoor er virkelig fantastisk at bære, men også bekosteligt.

Jeg er optaget af fashion industrien, & sådan har jeg haft det ligesiden min barndom. Fashion elsker jeg, og det eventyrlige billede tiltaler mig. Jeg oplever ikke en idé i at stræbe efter det allernyeste slavisk, men efterstræber den personale personality. Den beskrevne passion har jeg foræret til mine små pus, der nu derfor kender til børnetøjsmærker, som for eksempel Bang Bang Cph og Popupshop [http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/popupshop_570.html]. Og det er ikke den fulde saga, nu forlanger rollingerne selvfølgelig ydermere, at de får foræret de lækre tøjbrands, som jeg just nævnte…

Jeg bliver klar over lige nu, eller dét er vist decideret usandt. Jeg har ingenlunde været i tvivl om, at min lidenskab for tøjmærker har signifikans for min husholdning. Men akkurat nu, nu hvor jeg har fået små pus, der endogogså har min mani for brands, opfanger jeg, hvor luftig en økonomi, det kræver at købe formidable tøjmærker som eksempelvis Popupshop og Sprout by Gro med flere…

Jeg ønsker børnene det mere end noget andet. Dog er jeg samtidig begyndt at gruble over, hvad slags vink, det udsender at spendere virkelig mange penge på klæder. Vores børn må indse, at en samvittighedsløs materialisme er som en skrue uden slutning. Jeg bliver af den grund vaklende over, hvorvidt vores fælles køb af brands som Petit by Sofie Schnoor [http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/petitbysofieschnoor-sko_1630.html] & New Generals til vores fælles afkom, reflekterer et skrupforkert signal. Vi begynder at tvivle, og ængster, hvilke værdier, jeg skænker børnene…

Vi som forældre begynder at gruble meget på, om vi for en stund må stoppe indkøb af børnetøjsmærker som eks. Little Remix [http://www.smaahjerter.dk/little-remix_1614.html] & New Generals, & derimod tage en tur i skoven. På den led kunne vi sikkert vejlede børnene det dejlige i de gratis glæder. Uden tvivl, er behageligt børnetøj fra Little Remix & Petit by Sofie Schnoor virkelig herligt, men der er absolut ingen ting, som en frisk udflugt ude i det blå!