Sælg aldrig en havetrampolin uden sikkerhedsbarriere: det forekommer faktisk ansvarsløst samt retarderet

Hvad gør du ej for at gøre dine børn glade? Jeg har for nylig erhvervet en havetrampolin til min datter, eftersom at det var hendes fødselsdag. At erhverve havetrampoliner » www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html,, der ej er i besiddelse af et net, til især små børn, efter min mening er ubetænksomt. Hun er gymnast og har i flere måneder ønsket sig en havetrampolin, og eftersom at hun har plaget mig så meget, erhvervede jeg den til hende.

Jeg brugte penge på den største havetrampolin, som de havde, så min datter har plads til at øve spring på trampolinen, men der var talrige forskellige havetrampoliner. Rigtig lykkelig over at have fået en trampolin » www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, er min datter, og pga. det hopper hun og øver sine spring til gymnastik på trampolinen hver dag. Den trampolin, som jeg købte, er ret dyr, men jeg har sparet op til min datters gave i nogle måneder, så jeg havde heldigvis råd til trampolinen. Dog kostede det flere penge at få en havetrampolin, som havde net rundt om, men det ville jeg hellere, end at min datter vil falde ned og slå sig. Jeg synes helt bestemt, at trampolinen har været det hele værd, og jeg kan godt anbefale den til andre forældre, der har børn, som godt kunne tænke sig en trampolin. Hun har tilmed haft talrige veninder på besøg, som har prøvet den, & min datter samt hendes venner har det meget skægt, når de hopper sammen.