Rullegardiner bør anskaffes i mange mønstre såvel som typer, sådan at du enkelt bør få nogle, som passer dig

Min mand samt jeg har lige købt en nyrenoveret, herlig villa, der er placeret fantastisk centralt samt har en yndig udsigt. Det føles stort set som at befinde sig i naturen, for lejligheden er i besiddelse af høje vinduer, der giver en masse sollys, vha. de hvide lofter & det smukke trægulv. En smule for meget som at være udenfor, virker det egentlig desværre nogle gange, især i det tilfælde at solen skinner en hel dag. Faktisk bliver her fuldstændig lyst på vores værelse cirka klokken syv hver sommer, så den slags med at sove sove til hen ad formiddagen, det får vi overhovedet ikke lov til. I tillæg hertil kommer der kraftig sollys ind ad ruderne, så her er simpelthen utrolig meget varme hver sommer.

Pga. dette har vi valgt at investere i et par fine rullegardiner, som er i stand til at lukke noget af sollyset ude og på samme tid sørge for, at vores naboer ikke har mulighed for at se helt ind i huset hele tiden. Helt sorte persienner, som kan lukke alt lys ude, ønsker min kæreste plus jeg os i soveværelset. Der findes lykkeligvis flere rullegardiner til den slags, så det bliver højst sandsynligt ikke særlig udfordrende. Nogle persienner, som kan lukke direkte sollys ude, ønsker min mand & jeg os bare i bryggerset – de behøver ej være mega flotte eller farverige. At beslutte os for persienner til vores stue bliver det vanskelige. Et par elegante, lyse lamellgardiner, måske indeholdende et stilfuldt blomstermønster vil jeg helst købe, sådan at her stadigvæk kommer sollys ind dog uden at folk er i stand til at se ind. Min mand på den anden side, ønsker sig trepersienner eller rullegardiner i klare nuancer, sådan at der bliver en smule fest i stuen.

Udelukkende tiden vil vise, hvilken type rullegardiner min partner samt jeg ender med at anskaffe os.