Røgalarmer er produceret til at have en funktion – det gælder også når batterierne tages ud

Jeg kom til mig selv en nat fordi der lød en øredøvende klang. Min primære idé lød, at det var virkelig belastende, for havde følelsen af at være dødtræt, og havde mest lyst til at døse hen. Dernæst falder det mig ind, at det er min virksomme røgalarm, der er trådt i kraft. Igen er min primære indskydelse ikke at rømme, til trods for en brugelig røgalarm skal opfylde den opgave at advare om nærtstående dødsfare. Min ureflekterede tanke var alligevel: den røgalarm er betydelig træls!

Det går op for mig, at min slidte røgalarm kun er kaput, da jeg med lynets fart kan se, at det ikk’ er røg, der har medført dens åbning. Det er naturligvis et velvære at erfare, at min røgalarm udelukkende satte i gang grundet en mangel. Upåagtet dette bliver min røgalarm ved med at være generende. Røgalarmer » http://www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html, er soleklart skabt på den led, at de ikke bare kan slukkes. Røgalarmer er produceret til konstant at være vågen. Da jeg bliver klar over, at min røgalarm er begyndt, grundet den skal bruge batteri, er min nydelse først kolossal. Da jeg umiddelbart dernæst erfarer, at røgalarmer er produceret på den måde, at dens hyletone ikke afbrydes, når batteriet bliver skilt fra, føler jeg mig en smule træt.

Det er pærelet erkendt for mig det kvikke i således, som røgalarmer er skabt. På samme tid kan jeg ikke abstrahere fra, hvorledes min røgalarm molesterede den halve nat! Jeg kunne ganske enkelt ikke slukke min røgalarm, upåagtet flere ihærdige eksperimenter. Den dag i dag føler jeg mig bevares statisk over, at der ikke var røg i mit køkken, på samme måde priser jeg mig lykkelig over, hvor himmelsk røgalarmer er skabt…