Plastpaller bliver det ultimative redskab til dig, der skal transportere varer meget

I det her indlæg kigges der både på plastpaller og træemballage , www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, såsom europaller. Afhængig af det transporterede gods og transporteringsmåden, er det jo selvsagt ej alle paller, der er lige brugbare. At europaller er gavnlige for miljøet, bliver træemballagens indlysende gode. godstransport ved hjælp af træemballage nedsætter CO2-mængden i forbindelse med godsfragtning med helt op til tredive procent, kommer hertil desuden. Af den årsag, at de kan benyttes flere gange, uden at kvaliteten svækkes, er nemlig yderst kostbare som returpaller.

Derimod forhandles plastpaller jævnligst som engangspaller af den grund, at de ikke er lige så langtidsholdbare som europallerne. De har desuden det gode, at plastpaller sammenlignet med træemballage ikke ændres af vejret, da det vil sige, at de vejer det samme og har samme rumfang, uanset om der er sne eller blå himmel. Plastpaller af høj kvalitet fremstilles simpelthen af en form for plast, der er 100 procent genanvendeligt. Der er endvidere ikke behov for at gå, at du går på kompromis med miljøhensyn, udelukkende fordi du helst vil have plastpaller. De er til gengæld væsentligt lettere, og de er derfor et super godt valg til lufttransport, da den tilladte godsvægt her er låst.

Er det plastpaller eller europaller, som egner sig bedst til lige præcis dit dit transportbehov? Dét er helt og holdent overladt til dine præferencer. I transportbranchen går arbejdet hovedsageligt ud på at optimere fragtforholdene, sådan at alting bliver så enkelt og samtidig bliver overstået så hurtigt som det i det hele taget er muligt. Det er også med det in mente, at det er enormt betydningsfuldt at vælge de rigtige paller af den årsag, at palletyperne har uens fortrin.