Personlig planlægning og effektivitet – kender en af jer til kursus i personlig planlægning?

Mon en af jer har deltaget i et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Jeg er ret travl pga mit arbejde og bloggen i de her dage. Perhaps en slat for travl. Forbi jeg kan føle at uopmærksomme mig taber det daglige overblik, er dårlig til at vælge hvilke ting jeg foretrækker at spendere tiden på og på samme tid havner i en tidsrøver på Instagram og Facebook. Det er vidst meget kendt for mange. Men jeg havde aldrig skænket det en tanke, at jeg det er muligt at det er noget, man kan ændre på inden jeg hørte om et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det er da optimalt for mig medt være på sådan et kursus i personlig planlægning.

Personlig planlægning og effektivitet er ikke et emne, moi har brugt tid på. Men ved research syner det som om, at man hurtigt får tiden retur ved at høre om personlig planlægning og være mere effektiv i min hverdag. Sørme om jeg ikke i søndags har fået en plads på et styks kursus i personlig planlægning og effektivitet sammen med min lillesøster Iben.

. Begge to skal vi mestre at sige nej og kende forskel på hvad som er væsentligt, og hvad for noget der ganske enkelt er tidsrøvere. Det bliver da så godt at blive klogere på personlig planlægning – både privat og ved arbejdeti.