Ovenud mange blondiner kan lide at iklæde sig skønsomme kostumer til fest.

Dengang jeg var lille var jeg klart nok udklædt til fastelavn og dengang jeg var 6 år, gik jeg med bare tæer og min prinsessekjole hele til kjolen gik i stykker. I dag griber jeg hver eneste chance og tager udklædningstøj på til halloweenfester, tyrolerfest, julehygge, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må se at få mig nogle rollinger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere sjove klæd ud fester!

Når tiden er knap, og det skal være hurtigt og effektivt leder vi på internettet og investerer i fulde kostumer, og det kan overraskende nok koste mindre end at finde tøj i H&M. Ofte nøjes jeg med at købe en paryk eller accessory (argh hvordan staves det) og finder ellers det øvrige i mit klædeskab eller hos genbrug. Jeg var engang udklædt som sørøver med en hvid gammel lidt for stor skjorte fra genbrug, en flaske rom fra min kærestes barskab, sorte bukser, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – & så en sabel og en sørøverhat fra en udklædningsshop!