Opnå den ultimative dampning benyttende en clearomizer botten brännare

At jeg ikke på noget tidspunkt har tænkt mig at skifte tilbage til normale cigaretter nu, vil jeg i sandhed sige, for jeg har anvendt ecigs i mere end ét år nu. Brugende ecigaretter opnår jeg alligevel følelsen af at ryge – & jeg har endda mulighed for at dampe indendøre på min arbejdsplads og til events, uden at jeg generer andre folk. Jeg længes helt sikkert ej efter at stinke af cigaretrøg hele tiden, eller at betragte mine tænder blive stadig mere gule med tiden. Jeg føler mig stadigvæk afhængig af nikotin, men fordi evæske eksisterer indeholdende forskellige nikotinkoncentrationer, kan jeg simpelt skære ned med tiden.

En holdbar Kanger MODS - http://www.e-bloss.se/kanger/mods/, , som forbedrer smagen af min evæske og giver mig helt den mængde damp, jeg vil have, har jeg tænkt mig at benytte i min el-cig. En clearomizer botten brännare - http://www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere–botten-brannare/, , der sikrer, at her altid er ejuice rundt om vægen, har jeg samtidig fået – sådan slipper jeg for den horrible, forbrændte smagsoplevelse. Jeg fik langt om længe valgt at benytte Kanger MODS bagefter at have prøvet flere forskellige modeller. Du kan samle din e-cig ud af et utal af varierende komponenter som eksempelvis clearomizer botten brännare & Kanger MODS, til du har kreeret helt den damp-oplevelse, som passer til dine ønsker, for det er uden tvivl op til personlig smag: det er jo præcis det, der er det gode ved elcigaretter.