Opdag dine bedste styrker & find venner for livet – tag på højskoler

Betragtet som værende en ganske alternativ rute er højskoler - http://www.uldum-hojskole.dk/ – i Danmark altid blevet – en udvej for folk, der ej virker enormt fagligt anlagt samt ikke er klar over, hvad for noget de vil med tilværelsen endnu. Det er egentlig forkert, fordi højskoler er ej ufaglige samt usædvanlige, højskoler er bare steder, hvor teenagere skal få lov til at afprøve adskillige forskellige fag, før livet som voksen rigtig starter. Det bliver ganske sandt, at man under et sabbatår højskole - http://www.uldum-hojskole.dk/sabbataar-hoejskole/ – ikke bliver nødt til at komme igennem adskillige bøger samt aflevere diktater hver dag. I stedet får man mulighed for at bruge tiden på svømning, kor såvel som musik, eller uddannende rejser til f.eks. Tanzania.

I det tilfælde at du vil lære at leve med nye personer, & hvis du har lyst til at vide, om du overhovedet er i besiddelse af en begavelse indenfor dans eller idræt, bør sabbatår højskole virke som en optimal idé. Evt. vil du hellere have pædagogik eller astronomi, eller hvad med at dyrke dine kreative evner med hjælp fra beklædning eller filmproduktion? Der eksisterer adskillige fagområder, der ikke tilbydes i gymnasiet, og dette er da meget synd, at unge aldrig nogensinde får afprøvet dem, bare af den grund at de ikke kaldes ’rigtige’ emner.

Denne sabbatår højskole fokuserer på variation samt samliv, samt vi sørger for at hver eneste menneske kan erhverve lykke plus entusiasme hver dag. At udvikle dine evner samt din medmenneskelighed, er du rent ud sagt i stand til brugende sabbatår højskole.