Ønsker du at undgå tyveri, bør du med fordel anskaffe dig et trådnet

Udsat for tyveri samt indbrudsforsøg, har jeg mulighed for at fortælle, at jeg flere gange er blevet, da jeg kalder mig indehaver af en butik. En ret ulykkelig oplevelse, der kan være årsag til bekymring plus spilde flere timer, er et indbrud uheldigvis. Et tyveri er alligevel en stor komplikation samt kan gerne undgås, men med sikkerhed bør varerne have forsikring.

Efterfølgende forsøg med varierende sikkerhedsalarmer og overvågningskameraer, valgte jeg at anvende et solidt trådnet - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/23-tradnet, . Dette trådnet dækker glasfacaden, dog der bliver stadigvæk indsyn til varerne, sådan at folk kan vinduesshoppe. Jeg har rent faktisk ikke haft noget tyveri, siden jeg fik dette trådnet. Jeg ved ikke, om det var pga., at indbrudstyvene faktisk ej har evnen til at klippe igennem trådnettet, eller hvorvidt det bare er for tidskrævende, men det er jo uvæsentligt, hvis bare det fungerer. Efterfølgende anselig succes besluttede jeg mig for at anskaffe mig pulterrum - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/19-pulterrum, i metal, hvilket tilmed har vist sig at beskytte imod tyve. Pga., at størstedelen næsten aldrig monterer sikkerhedssystemer samt CCTV på lageret, virker depotrum - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/12-depotrum, tit værre forsvaret i forhold til selve butikken. Da ejerne bliver garanteret enorm tyverisikring plus samtidig let vil se, hvilke møbler der gemmer sig i deres pulterrum uden rent faktisk at være nødsaget til at låse hængelåsen op, er pulterrum i metalgitre faktisk blevet ret almindeligt til lejlighedskomplekser.

Jeg har følelsen af at være mere forsvaret end førhen samt hver eneste ting virker perfekt – jeg kan ej finde et enkelt ringe ord at nævne omkring mit trådnet eller mine depotrum.