Omkring sådan noget tmore eyelash serum, søsterfordele, hårpleje produkter og biooil

Min nyuddannede søster scorede sig et et vikariat i et styks online forretning. Den afsætter blandt andet biooil [http://www.cleanskin.dk/collections/bio-oil], tmore eyelash serum [http://www.cleanskin.dk/collections/eyelash-serum] og hårpleje [http://www.cleanskin.dk/collections/harpleje] .

Personligt har produktglade mig faktisk aldrig afprøvet tmore eyelash serum, men jeg har været ret henrykt over at bruge biooil og dermed komme uden om tigerstriber under min graviditet. Biooil var meget effektfuldt på mig. Og biooil bibringer på samme tid blød og dejlig hud, så derfor tænker undertegnede sandelig ikke at det har kunne ses som pengespild.

Omkring tmore eyelash serum får jeg fortalt lidt blandet. Nogle har opnået smukke, længere og mørkere eyelashes som følge af serummet, imens andre af pigerne vidst ikk rigtig det produkt. Sparsommelige mig overvejer at indkøbe mig tmore eyelash serum, som følge af at søster sikkert evner at score hendes dejlige søster nogle prisreduktion. Jeg starter med en smule tmore eyelash serum i underkanten af vipperne og undersøge, hvorvidt jeg reagerer på det. Men biooil, makeup eller hårpleje plejer jeg nu ikke at få reaktioner på.

Hårpleje produkter sælges til lavere priser i webbutikker, så det plejer jeg og veninderne at opstøve varerne. Men det gør mig da ikk noget, hvis det kommer på tale at veninderne & jeg får højere priser. Kryds fingre. Det er helt sikkert hårpleje og tmore eyelash serum min mor og jeg vil ønske af søs til næste fødselsdag. Og min veninde, der i denne uge sagde mig, at hun er 12 uger henne, køber jeg biooil.