Omkring fredsommelig hulmursisolering og tæt tag med overstrygning/understrygning

Forinden jeg og min mand købte parcelhus havde jeg ik’ hørt til understrygning , tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland, , hulmursisolering , tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn, og overstrygning , tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn, . Husrenoveringen har givet ny viden. Såfremt et ældre tegltags understrygning går i udu, dermed kommer der utætheder. Det samme er vidst gældende med overstrygning, for som jeg forstår det understrygning+overstrygning er lidt ens. De har samme funktion.

Hulmursisolering var mere smidigt end vi regnede med. Til at starte med skulle jeg & manden vælge mellem hulmursisolering med rockwool og hulmursisolering med papiruld. Med den beslutning overstået var det faktisk meget nemt. For hulmursisolering kan overstås igennem bitte perforeringer, hvor fagfolk indfører isoleringen. Jeg troede først, at hulmursisolering krævede fjernede vægge. Spild af bekymring.

Tag gerne fat i undertegnede, hvis du skal vide noget hulmursisolering, understrygning og overstrygning. Jeg har fanget en hel del mens vi har været igang med vores husombygning. SÅ hør bare mere om understrygning, overstrygning og hulmursisolering?