Moi er ganske vild med højskole skuespil + højskole fotografi

Her på søndag har undertegnede fire uger på min højskole, & jeg elsker min skole. Jeg er helt vild med mit kursus med højskole fotografi {odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi} samt højskole skuespil {odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil}. Moi har tøvet omkring, om jeg skulle beslutte mig for en ordentlig uddannelse eksempelvis uddannelsen til lærer, eller om jeg snarere burde hoppe ud på dybt vand og satse på dagdrømmene om at ende som skuespiller eller fotograf. Når du overvejer det virker højskole skuespil og højskole fotografi som et styks klar potentiale for at teste, hvorvidt undertegnede har evner og brænder nok for det fag for uddannelsen og har evner for det.

Idag har jeg været noget tid på opholdet med højskole skuespil + højskole fotografi & det er bare super fantastisk. Det distraherer mig næsten i forhold t det med at vælge, for undertegnede er begejstret for såvel højskole fotografi og højskole skuespil – samtlige fag virker super fantastiske. Jeg tror, at jeg sandsynligvis hælder lidt mere til højskole fotografi, hvor jeg sandelig mærker at jeg styrkes og modtager anerkendelse for de fotografier, jeg tager. Men det er samtidig godt at arbejde med højskole skuespil og lege med spil og dramaturgi og teater.

Ubeslutsomme jeg fik rekommanderet at bruge tid på højskole skuespil + højskole fotografi af bedsteveninden, da jeg havde tusset rundt og nørklet med undertegnedes fremtidsudsigter i noget tid. Mia har selv været på højskole med højskole fotografi, og i dag er dygtige hende optaget på et styk fotograf-uddannelse. Det er så cool gået. Jeg har samtidig her forleden truffet en fyr, der har fået tilbudt plads på Syddansk skuespillerskole som følge af en omgang privatundervisning samt højskole skuespil. Sådan noget driver mig frem.