Misundelig på min mors kommende vinrejser Toscana på kulturrejser Toscana

I flere uger har min mor sludret om kulturrejser Toscana. Sammen med en kammerat har mor i dag rekvireret plads på en lækre vinrejser Toscana og rejselystne mig er helt ærligt en smule misundelig. Undertegnede har ikke rigtigt tænkt over pakkerejser før i tiden og som følge af det har jeg aldrig taget på kulturrejser Toscana, men de omtalte vinrejser Toscana lyder slet ikke dårligt.

Min mutti plus veninden Danielle drager på deres kulturrejser Toscana rundt og oplever det meste af området. Veninderne kommer til både gamle flækker og til Firenze for at handle turisttingog mode. Faktisk er det en af de kulturrejser Toscana, hvor man også har indlagt udflugter eller dasedage på egen hånd, og ik hele tiden har program for dagen. Måske er jeg kommet i den aldersgruppe, hvor jeg kommer i forbrugergruppen for kulturrejser Toscana. For jeg synes jo det klinger temmelig praktisk.

På kulturrejser Toscana kommer mor og hendes veninde rundt i området i lidt over en uge. Min mor og hendes veninde rejser blandt andet på vinrejser Toscana – uden at skulle få på plads, hvem af dem der holder sig ædru. Engang rejste Stefan og jeg på vinsmagningstur i Frankrig og det var sgu irriterende, at en af os kørte udlejningsbilen. Dér er kultur- og vinrejser Toscana med planlagte busudflugter en hel del lettere. Fnis.