Mine markiser er skyld i, at jeg nu får mulighed for at sove ud

Hyppigt har jeg haft en stilling, hvor jeg har skullet møde om formiddagen dog på den anden side været der størstedelen af natten. Ofte havde jeg desuden nattevagt, så jeg ikke sluttede før når solen skinnede. Af den grund bliver det rigtig væsentligt, at jeg har mulighed for at få min nattesøvn, uanset om solen er kommet frem. Jeg vågnede altid da solen kom frem, tilmed på trods af at jeg blot havde sovet én time, plus ulykkeligvis havde jeg begyndelsesvis utrolig vanskeligt ved at falde til ro, bare der var en lille bitte sol. Min ufuldstændige nattesøvn var skyld i, at jeg virkede søvning hele tiden plus at jeg føltes irritabel & af dengrund ikke klarede mit job særlig professionelt.

Mørklægning – den løsning, jeg efterfølgende opdagede, er kort sagt så let, at det er ganske udsædvanligt at jeg ej kom frem til det før. Jeg prøvede nogle gode markiser til mørklægning, der var i stand til at udeslutte samtligt lys fra mit hus, selv når solen skinner direkte på vinduet. Således at der ej bliver for meget afstand mellem dine rullegardiner samt ruden, hvor her kan lukkes en masse dagslys ind, skal man selvfølgelig forsøge at montere den form for markiser helt tæt. Der produceres mørklægning i alle mulige størrelser & både med mekanik såvel som ur. Idet du ender med markiser, som du virker 100 pct. tilfreds med, kan du således faktisk både ende med en ordentlig nattesøvn samt et mere æstetisk soveværelse.