Min yngste datter skal på fodboldefterskole efter sommerferien.

Nu er det meget snart en reel virkelighed, at min datter skal bruge et år på fodboldefterskole… Vi er alle ved at gå ud af vores gode skind af bare spænding, men jeg må alligevel sige, at dét samtidig kommer til at være mærkværdigt… Hun er nr. 1 pus, der bor ude, og vi skal gøre vores bedste for at forlige os med at vi ik’ kommer til at se hende i hverdagen! Det har fantastisk længe været hendes ønske at komme på fodbold efterskole, fordi hun spiller meget fodbold… Hun stræber efter at kunne blive væsentligt bedre ved at deltage i meget efterskole fodbold, af den årsag, at hun ligger inde med en drøm om at spille fodbold på et professionelt plan. Vi har således valgt hendes kommende skole ud fra det kriterium, at det var en fodbold efterskole, der var i stand til at offerere en betydelig mængde efterskole fodbold… Efter rigtig mange timers google-søgning, samt talrige besøg på landets efterskoler, opstøvede vi en ovenud erfaren fodbold efterskole.

Da vi traf valget føltes det som om, at der var ovenud lang tid til… & nu er der egentlig ik mange hele dage til, at hun for et lille år skal stå på egne ben… Så vi i familien har i grunden haft godt med tid til at forlige os med virkeligheden, men jeg synes stadigvæk, at det bliver fantastisk sørgeligt ikke´ at kysse hende godnat… Men på samme tid er jeg jo bestemt kodylt oppe og ringe på hendes vegne, jeg er slet ikke tvivlende omkring, at hun får et super fedt år på fodboldefterskole… Jeg gik tilmed selv på en fodbold efterskole, dengang da jeg var femten år, & jeg havde et fedt år! Mit ophold på fodbold efterskole er egentlig et år, jeg temmelig tit mindes! Så jeg forsøger at huske Ellen på, at hun skal sørge for at værdsætte efterskoleopholdet, mens hun er der, fordi før hun får set sig om, er året omme… Jeg husker tydeligt, at jeg synes, at det efterskole år gik ovenud stærkt. Jeg er stolt af, at hun tager sit fodboldtalent alvorligt, så begribeligvis skal hun spille så meget efterskolefodbold som muligt. Det vil uden tvivl være til hendes fordel, men samtidig ska’ hun huske at pleje de kammeratskaber, som skabes et sådan sted…