Min stolthed mister fodfæste & hermed får mor her specialfremstillede nye hørreapparater

Først udsprang det med, hvordan undertegnede syntes dem på Lorry og nyhederne simpelthen snakkede så mumlende. Senere hen begyndte min husbond at blive forbitret fordi, at jeg ikke svarede, når han småsnakkede fra den ene side af samtalekøkkenet eller henne fra entreen. Undertegnede forsøgte først at slå det hen, men altså jeg må ikke ignorere, at gamle jeg burde få et styks høreapparat. Og gudskelov er høreapparater - https://dk.hearing.siemens.com – i dag virkelig petite.

Min søster anvender også et høreapparat. Søs anskaffede høreapparater for to måneder siden mig, hvordan det kommer til at blive. De svar skal mor her på egen hånd opleve . Moder fortalte for 4 år siden, hvordan hun glemte sit høreapparat fuldstændigt og engang fortrængte at tage høreapparatet af forinden hun gik ud for at tage en dukkert på strandparken. Uha sikke en historie.

Mor her konsulterede først med min læge, som testede mig hvorefter hun henviste undertegnede direkte til høreklinikken. Nu er moi klar til idéen om at være nødsaget til gå med høreapparat og så glæder jeg mig til igen at få min hørelse tilbage med sådan et lille smart høreapparat.

Ifølge klinikken opnår mor her en super binaural oplevelse med at høre med