Min rekruttering var næppe gået positivt manglende et vikarbureau

Økonomi, rekruttering {http://www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx}, klienter etc. – når man er ejer af et selskab, kan det føles problematisk at få alting til at gå godt. Hvor stort et antal ansatte, der skal til for at sikre, at dit firma finder de fuldstændig passende mennesker, føles oftest forbavsende. En hyringsproces bliver helt enormt betydningfuld, netop på grund af , at en dårlig medarbejder kommer til at koste en masse udgifter såvel som meget tid. For få år siden havde vi selv sådan et problem angående mit selskab, indtil vi kom i tanke om en super god mulighed – et vikarbureau {http://www.temp-team.dk/}.

Et vikarbureau kan vel let kaldes erfarne, når nu rekruttering bliver det eneste, det laver, samtdet virker nemlig meget logisk at give rekruttering til nogle, der kaldes professionelle med opgaven. Så du slipper for at læse mere end 1000 ansøgninger igennem, vil et vikarbureau hurtigt finde en optimal kandidat til din virksomhed. Det tog blot et par uger, så fandt mit vikarbureau et par erfarne medarbejdere til mit selskab – de er ennda stadigvæk ansat her. Såfremt man er i besiddelse af en lille virksomhed, er der faktisk ikke altid plads til at bruge en person til ansættelser, men det vil evt. virke spøjst, at jeg overlader min rekruttering til et fremmed firma. Det er ej nogen hemmelighed, at jeg har brugt et vikarfirma til al min rekruttering siden.