Min kammerat samt jeg jager for at finde panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 og glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s

Forleden var jeg så klumret at tabe mobilen. Naturligvis blev fronten ridset – undertegnede er virkelig gadens mest kejtede. I nogle dage har undertegnede gået og tænkt over at få repareret skærmen og få isat fint og nyt panserglas til iphone 5s eller noget almindeligt glas til iphone 5.

I dag ringer min ven Michelle sørme tårevældet. Tøsen fik netop skadet sin mobiltelefon, og overkom akurat ringe til mig ved at taste på den smadrede skærm. For dælen hvor er min perleveninde og jeg uelegante .

Den store klapjagt efter panserglas til iphone 5s + skærmbeskyttelse til iphone 4

Derfor google-søger min slyngveninde og mig for tiden begge som vanvittige på glas til iphone 5, panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s og skærmbeskyttelse iphone 4. Der er utallige steder, som opnår fine google-anbefalinger og der kræver ret ordentlige priser. Vi kan så ikke gå uden skærmbeskyttelse iphone 4 og glas til iphone 5, og derfor er det bare med at træffe et valg i en fart.

Undertegnede mener min bedsteveninde og jeg udvælger vores glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s og panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 en af de nærmeste dage og snakker med stedet. I forretningen skifter de nok panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, imens vi står og venter.

Kender I mon noget til at få repareret panserglas til iphone 4s, glas til iphone 5, skærmbeskyttelse iphone 4 og panserglas til iphone 5s? Eller er vi ganske enkelt Aalborgs fummelfingrede? Ikke en eneste af vores øvrige bekendte har ødelagt nogen af tøj eller ting, og derfor har de ik nogen viden om panserglas til iphone 5s eller ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s. De har ingen råd.