Min husbond får nu længeventet ac certifiering efter et svensk ac utbildning

Min husbond har over en længere periode haft manglet for sådan en ac certifiering når han knokler fagmæssigt med køleanlæg og aircondition og den slags. Undertegnede gruede jeg derimod for ideen om at skulle være absolut alene med Odettei først 3 nætter og så to dage, som idag er fjorten uger. Det har været hårdt, men heldigvis har hans mor Benthe været en engel og været fordi og haft restemad og også aflaste hende den trætte en smule, I de tilfælde hvor jeg har trængt til at slappe af eller komme i bad. Mor her må ganske enkelt råde jer til at få et totalt super relation til min svigermor, mens min husband er på rejse til ac certifiering.

Her på det sidste har det været nogle stride dage og nætter. Min husbond har i første omgang rejst afsted på forlænget weekendrejse med gutterne, og så blev han bare herhjemme en halv dag før han fór afsted på kylteknisk utbildning [eduterm.se/kmo] hvilket er et styk svensk efteruddannelse hvilket medfører en ac certifiering.

Normalt prøver jeg at holde mig orienteret om Eliass arbejdsdag. I dagene hvor han er retur fra ac utbildning kan jeg opfange, at han både har fået mere kendskab til systemer til varmepumper, hørt om hvordan man overholder kyoto-aftalen samt hvordan han løser driftsproblemer. Alt dét synes jeg er ganske godt gjort af et kort ac utbildning som kun har tre til fem arbejdsdage. Så det kommer til at blive så godt for ham – og vores rådighedsbeløb – at han blev inviteret på ac kurs. Men jeg er nu samtidig glædestrålende for at have ægtefællen med (fin ac certifiering retur hos mig og den lille igen. Hurra.