Min allerbedste ven og jeg imødegår en herlig ombygning af vores liv…

Konen og jeg har langt om længe taget beslutningen om at vi vil flytte til et hus frem for i en lejlighed. I lang tid har min bedre halvdel og jeg taget ophold i en fantastisk lille ejerlejlighed inde i Berlin. Men lige nu er tiden inde til, at vi ønsker at bo i et hus. Det ønske hænger absolut også sammen med, at vi tror, at der ik’ går lang tid, før vi skal have nogle rollinger! Vi påtænker at bruge moneter på et arkitekttegnet hus, fordi kæresten og jeg synes, at den type huse er de mest formidable. Men også af den grund, at vi ved, at en ombygning også på ingen tid er bekostelig. Vi har i længere tid spekuleret på: hvad koster en tilbygning i grunden? Men vi har nu efterforsket det, & sander, at en ombygning hurtigt kræver større investeringer end et arkitekttegnet hus, hvor vi alene har mulighed for at bestemme. Det har været vores forhåbning længe at leve i et arkitekttegnet hus…

Min allerbedste ven og jeg er jublende over at mødes med arkitekten, der har fået til opgave skitsere vores arkitekttegnet hus. Og min allerbedste ven og jeg bringer med os begribeligvis samtlige af vores påhit, og så må vi se, hvad, som kan realiseres. Det handler selvfølgelig også om, hvor mange gysser, kæresten og jeg tænker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som nævnt, havde vi allerede klarlagt, hvad en ombygning kræver af investeringer, & dét ville mindst beløbe sig på det samme som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har også regnet på: hvad koster en tilbygning når man inkluderer alle uventede udgifter. Og det er så godt som akkurat så bekosteligt, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Så vi er sikre på vores plan om et arkitekttegnet hus. & vi kan bestemt ikke vente med at få vores helt eget sted. Efter at vi har haft beboelse på så få meter i lang tid, glæder vi os til at flytte ind i et herligt arkitekttegnet hus!