Mere erotik i vores forhold, tak!

Erotik [http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html] tilbage i vores parforhold kunne mig og min kæreste godt tænke os, og pga. det har vi set os om i en butik med sexlegetøj sammen og erhvervet noget forskelligt legetøj, fx en ny dildo, som kan være en hjælp til at få gang i sexlivet igen. Det er ej specielt ofte, at vi har sex, og såfremt vi langt om længe har, føles det en smule ensformigt, og dermed prøver vi at bruge noget sexlegetøj, så vi kan få lysten til sex tilbage. Det sexlegetøj, min fyr og jeg indehavede i forvejen, var ikke andet end en dildo, som ej virkede længere. Egentlig elsker min fyr erotik, dog har han været så stresset på jobbet, at sexlivet ej er det samme mere. Han har faktisk altid været begejstret for forspillet, og han nyder at se mig stimulere mig selv med en dildo, lige idet vi er ved at gå i gang med at have sex sammen.

Vi var inde i forretningen med sexlegetøj plus anden erotik her for nylig, og der brugte vi penge på en god del divergerende ting. Noget til mig, som bl.a. en dildo, og ting til ham, såvel som ting, vi begge to kan nyde, erhvervede vi os. Meget frækt at se på sexlegetøj sammen med kæresten var det, og vi fik faktisk helt lyst til med det samme at tage hjem for at have sex – og vil I vide noget? Det var lige præcis det, som vi gjorde.