Med forsatsvinduer bør du få super varme både nemt og pengebesparende

Til at lave endnu bedre isolering af gamle vinduer med kun et enkelt stk. glas, bliver forsatsvinduer [http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/] benyttet. Når de påsættes rigtigt, formår forsatsvinduer at isolere mere ordentligt end vinduerne, der består af termoruder. Uagtet at min familie er tossede med vinteren, er det virkelig køligt at befinde sig i hjemmet, pga. at det nemlig ej er isoleret så godt, hvilket er ret irriterende. Vores vinduer kunne alle og enhver godt trænge til at blive udskiftet, og der er et af vores store vinduer i stuen, som er smadret.

Til trods for at vores bolig efterhånden er ødelagt, er det meget smukt. Forsatsvinduerne er med til at bibeholde de gamle vinduer, der mange gange er en betydningsfuld del i huses udseende. Bl.a. har vores vinduer et særligt design, hvilket vi egentlig gerne kunne tænke os at bevare. På grund af at vinduerne bare er bestående af en enkelt rude, så skal de have forsatsvinduer indsat.

Indimellem kan flere have problemer med dug med hensyn til deres forsatsvinduer. Dug generer udsynet plus medfører en risiko for på sigt at destruere vinduets maling plus træværk. Dug kan undviges ved at gøre således, så det indre vindue er lidt mere tæt på den indvendige side, end det ydre vindue er udvendigt. Dermed kan fugten, som opstår inde mellem ruderne, luftes bort af en lidt større mængde luft udefra. Forsatsvinduer kan designes specielt ud fra ens egne vinduer, hvilket, jeg synes, er fortræffeligt. At vi kan få fremstillet forsatsvinduer, der er lig med de nuværende vinduer, betyder dette. Sågar forringes gennemstrømningen af lys ved vinduerne, som har termoruder. Et fornuftigere valg anses forsatsvinduer pga. dette som værende, såfremt du har et ønske om intensivere det naturlige lys i dit hjem.