Med et arkitekttegnet hus, vedtager man samtlige fragmenter alene!

Akkurat nu er det tid til, at husbonden og jeg flytter i et hus, som er stort. I lang tid har vi boet i en ovenud lille ejerlejlighed inde i Hellerup by. Men lige nu er tiden moden til, at vi vil bo i et hus. Den lyst skal forstås i konneksitet med, at vi regner med, at der ikke går virkelig lang tid, inden vi vil ha nogle rollinger! Vi ønsker et arkitekttegnet hus, fordi kæresten og jeg synes, at den type huse er de lækreste. Men ligeledes fordi, at kæresten og jeg er vidende om, at en ombygning {http://www.bimdesign.dk/ombygning} også hurtigt koster mange penge. Kæresten og jeg har i flere uger stillet spørgsmålet: hvad koster en tilbygning {http://www.bimdesign.dk/hvad-koster-en-tilbygning} i grunden. Men nu har vi tjekket dét, & sander, at en ombygning på ingen tid koster flere penge end et arkitekttegnet hus, hvormed vi på egen hånd har chancen for at beslutte samtlige detaljer. Det har været vores ambition længe at skabe et liv sammen i et arkitekttegnet hus!

Min udkårne og jeg glæder os til at køre hen til den arkitekt, som er blevet hyret til at udforme vores arkitekttegnet hus. & min allerbedste ven og jeg bringer med os begribeligvis samtlige af vores tanker, & så må vi se, hvad, som kan fungere i praksis. Dét handler selvfølgelig også om, hvor mange gysser, vi tænker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just fortalt, havde min bedre halvdel og jeg allerede klarlagt, hvad en ombygning beløber sig på, og det ville mindst løbe op på de samme penge som et arkitekttegnet hus. Kæresten og jeg har tilmed analyseret: hvad koster en tilbygning såfremt man indbefatter alle udlæg, som der er når man bygger til et allerede eksisterende hus. & det er cirka akkurat så pebret, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Derfor er vi 100 % sikre på vores idé om et arkitekttegnet hus. Og vi kan overhovedet ik vente med at få flere kvadrameter at boltre os på. Efter at have levet på så få meter i lang tid, ser vi nu frem til at leve i et fortrinligt arkitekttegnet hus.