Med en lækker kaffeautomat på kontoret er kollegaerne mere glade

Den kaffeautomat , http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat, kontoret bruger nu er trist nok gået i tusind stykker. Det internationale firma, der har skabt den hidtidige kaffeautomat er gået nedenom og hjem, så af den årsag er det desværre ik muligt bare at få en ny kaffeautomat fra dem! At dén kaffeautomat, som nu er smidt ud, var temmelig koloenorm, er jeg bevidst om, & det behøver den næste kaffeautomat ikke nødvendigvis at være. Derudover er jeg blevet fortalt, at der ik’ findes mange andre krav, som den nye kaffeautomat absolut er nødsaget til at opfylde.

Antallet af kaffeautomater , http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater, er stort, og jeg føler, at det er temmelig vanskeligt at skabe mig et ordentligt overblik. I en fortrinlig position, hvor jeg næsten helt på egen hånd kan købe akkurat den kaffeautomat, som jeg tror er bedst, positionerer dét mig selvfølgelig. Men samtidig, gør det også min opgave vanskeligere. Jeg ved nul og niks om kaffeautomater…

I forbindelse med min arbejdsopgave, kom jeg i tanke om alle jer følgere. Jeg må anerkende, at jeg er endt med at være rigtig forvirret, efter at jeg har afsøgt udbuddet af kaffeautomater, & som allerede nævnt forstår jeg mig ikke på kaffeautomater. At I ligger inde med gode råd til, hvilke kaffeautomater, der er gode køb, krydser jeg fingre for. Fordi jeg vil så gerne løse min stillede opgave på en sådan måde, så mine øverste ledere bliver imponerede!

Jeg jobber som en såkaldt blæksprutte på min arbejdsplads. At jeg udfylder mange forskellige kasketter, & jeg har derfor også utallige forskellige opgave typer, betyder det. Det var begribeligvis også af den årsag, at jeg søgte jobopslaget for seks måneder siden, fordi jeg vurderer det positivt, at min dag omhandler mange forskellige arbejdsprojekter. Det er lige mig. At jeg hyppigt får bestemte slags arbejds opgaver, som jeg ikke har erfaring med, resulterer disse fakta samtidig i. Det er så sket for mig nok engang nu, hvor jeg har fået til opgave at støvsuge markedet efter en ny kaffeautomat til værkstedet. Derfor håber jeg virkelig meget, at I har lysten til at assistere mig med at finde de rigtige kaffeautomater til vores alle sammens firma.