Med el-gulvvarme anlæg uden skader er du garanteret besparelser på varmeregningen

Som husejer vil du få øget komfort ved at vurdere mulighederne for at få monteret el-gulvvarme i dit hus, såfremt du har problemer med kolde fødder når, du tumler ud af dobbeltsengen. Her er det nemlig muligt for dig at få opvarmet gulvene samt selve rummet i boligen til en lav pris set i forhold til fx almindelig gulvvarme, idet dig og din ægtefælle slipper for at betale store beløb for at varme et solidt betonlag op. Dette medfører, at du har chancen for at varme et velisoleret parcelhus på 115-125 kvm2 op for blot 11 – 12.000 kroner årligt ved at anvende el-gulvvarme og intet andet som den eneste opvarmning.

Det er ikke desto mindre essentielt, at du og din ægtefælle ikke blot sikrer, at hjemmet er isoleret nok, såfremt du ønsker at høste frugterne af af en omkostninger til et elektrisk guldvarmeanlæg. Du og din ægtefælle bør ydermere gøre noget prompte, når noget tyder på, at der er en fejl i et kabel ved at henvende jer til en certificeret leverandør, som er i stand til at stå for reparation af din el-gulvvarme. Den optimale el-gulvvarme fagmand vil nemlig kunne lokalisere skaden på forholdsvis kort tid og efterfølgende lave den uden at skele til hvilket mærke anlægget er.

Dur el-gulvvarmen ikke, eller har dig og din familie problemer med at relæet slår fra og en af sikringerne ikke kan mere? I det tilfælde kan en erfaren fagmand finde frem til fejlkilden uden større besvær ved hjælp af termografisk grej. Dernæst er det bare at lave hul i gulvoverfladen på det berørte sted med henblik på at fikse skaderne på el-gulvvarme anlægget. På samme tid er det desuden muligt at lave et mere omhyggeligt tjek af systemets øvrige dele. Dette kan føres ud i livet forholdsvis simpelt og billigt. Det eneste, der er krævet af I er at henvende jer til den rigtige el-gulvvarme fagmand.