Med barn med brug for at være tjekket ekstra hos gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – eventuelt gynækolog Niels Lund

Vi er med bebs men forløbet har været uroligt, derfor har vi tænkt på at gå ved en gynækolog klinik Fyn til flere tjek. Efter min mand og jeg stoppede med minipillerne tog det lidt mere end to år hvor der ingenting skete, og den praktiserende læge var derfor lige ved at råde os til en speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. Dengang søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og læste bl. Andet om gynækolog Niels Lund som har gynækologklinik i omegnen af, hvor vi bor i Middelfart.

Jeg blev gravid og det fjernede alle vores tanker om sædkvalitet og ægløsning. Så begyndte jeg at få smerter og blødninger. Jeg blev visiteret fra min praktiserende læge til en speciallæge klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne gøre. Jeg var 19 uger henne, da jeg fik henne, fik jeg en ufrivillig abort. Manden og jeg forsøgte ikke at lade os slå fuldstændigt omkuld, men der var en periode, hvor vi begge var kede af det og i smerte som følge af den tabte baby, som vi havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år efter er jeg så med barn igen. Vores læge har fortalt os, at der skal holdes særligt øje på mig, så han visiterer mig hen til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har selv taget et kig telefonbogen hvor vi igen har lagt mærke til blandt andet speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at gå hos en praksis som fx speciallæge Niels Lund og få yderligere ultralydsscanninger og blive fulgt, så vi kan få mere tryghed i svangerskabet, og specialister kan hjælpe, hvis der endnu en gang kommer komplikationer. vi er sikre på at den yderligere ro af sig selv kan være godt.