Mb teknik, ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte og elektrisk sprøjtepistol kommer ikk liiige til at være temaer på min blog?

Ham jeg dater i øjeblikket har arbejde hos et produktionsfirma, som sælger elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, mb teknik og dyser til sprøjte. Jeg må love jer for at det er uinteressant at ævle opslugt ind til ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, mb teknik og dyser til sprøjte.

Herren har prøvet at gennemgå, hvad ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol og mb teknik kan hjælpe med. Men jeg forlagde kvikt engagementet må jeg krybe til korset og indrømme. Men tjansen som agronom hvilket jeg har syner sørme heller ikke ligetil at forstå som lægperson. Vi kan jo altid finde andre samtaleemner end dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol og mb teknik, til vi drager ud på fremtidens næste dates.

Fyren lader til at være rigtig sød og lækker, hvorfor jeg godt kunne se og have en fremtid sammen. Jeg Måske havde jeg regnet med, at jeg skulle have en mand som arbejdede med nogle opgaver, som det var lettere at relatere til end mb teknik, elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk og dyser til sprøjte. Jeg tvivler dog samtidig på, at jeg vil mene at fx murerfaget eller opgaver ved en anden virksomhed kunne virke samtalevækkende.

Min seneste ven talte jeg faktisk ikke ret meget arbejde med. Vi snakkede mere omkring film og mad. Det gør måske ikk fra eller til, om jeg opfanger en hujende fis af ting til beregning af tryk, mb teknik, elektrisk sprøjtepistol og dyser til sprøjte og ærligt talt ikke lyster at gøre noget for at forstå mere af det. .