Masser af halloween udklædning foruden sågar oktoberfest kostumer

Ser du frem til halloween? Det gør jeg i alt fald! I en af efterårsmånederne skal mig og min kammerat til kostumefest på vores arbejdsplads, og som følge heraf foreslog jeg at skaffe kostumer til os. I øvrigt er det også i efteråret, at der skal være den såkaldte oktoberfest, som kommer fra Tyskland. Der har man oktoberfest kostumer på, som er tyroler-kostumer. Jeg har overvejet meget forskellig halloween udklædning. Af den årsag var jeg i centeret i kostumeforretningen nyligt. Utallige kostumer havde forretningen, og mange af dem var udsøgte. Der var talrig halloween udklædning og endog oktoberfest kostumer, men tilmed en god del fedt tilbehør = masker, parykker og sminke, etc. For at blive inspireret startede jeg med at se på kostumer. Derpå bevægede jeg mig hen til sminke, masker samt parykker, og også her var der ganske mange produkter. Jeg sluttede med at købe to særdeles sjove udklædninger. Efter jeg havde været inde i udklædningsbutikken, kørte jeg hjem til min kollega/kammerat for at vise ham den halloween udklædning, som jeg havde købt. Han blev henrykt, da han opdagede, at vi skulle være monstre. Jeg kan ikke vente med at se min ven og jeg i vores dragter. Jeg ser desuden frem til at se medarbejdernes kostumer. Jeg gætter på, at vi bliver uhyggelige i dragterne. For resten nævnte jeg de der oktoberfest kostumer, og så talte vi om at tage til en oktoberfest sammen. Kostumefester er, uden at vide hvorfor, altid en smule mere sjove end almindelige fester. Det bliver helt sikkert en skæg udklædningsfest.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>